Tengerparti esküvőről álmodozol? Itt egy kis inspiráció

9/09/2015

Rengeteg lány álmodik meghitt tengerparti esküvőről, és szerencsére manapság már nem is nehéz megszervezni egy ilyet. Persze rengeteg dolgot át kell gondolnunk előtte, és nem árt, ha olyasvalakitől is kérünk tanácsot, akinek már van tapasztalata ebben - de addigis itt egy kis inspiráció, egészen az alapokról:)



A menyasszony ruhája legyen könnyed, egyszerű, de nagyszerű. Egy tengerparti esküvőre ugyanúgy illik egy szépséges fehér nyári ruha mint egy klasszikus esküvői darab; lényeg, hogy különlegesnek érezzünk magunkat benne (és ne legyen melegünk).


A vőlegény otthon hagyhatja a fekete öltönyt, amiben amúgyis csak melege lenne a napon (hacsak nem egy izlandi partot választottatok); helyette vegyen fel egy fehér inget, és ha még öltönyt is szeretnétek, akkor maradjatok a világosbarna, homok, krémszínű, halványkék színek mellett. A nadrág jöhet ugyanezekben a színekben, cipőre pedig nincs is szükség.


A menyasszony frizurája legyen egyszerű, könnyed - mint a ruha. Konty egy szép darab hajdísszel, virágok, koszorú - ezek a legideálisabbak, ha nem szeretnénk egyszerű, kiengedett loknikkal "az oltár elé" lépni. Persze ha ragaszkodunk a bonyolultabb, órákig készülő esküvői frizurához, akkor maradjunk amellett, de a tökéletes tengerparti esküvői frizura az, amit magunk is el tudunk készíteni maximum egy fél óra alatt.


Ami a lábbelit illeti, felejtsük el a magassarkút (homokban pedig végképp), húzzunk inkább különleges bokaláncot (angolul "anklet", ha rá akarnánk keresni a neten). S bár nem látja el a cipő legfőbb feladatát, azaz nincs talpa, nincs is rá szükség, hiszen a homokos parton a legcélszerűbb mezítláb lenni. Az egyetlen funkciója a díszítés, és azt kiválóan csinálja, legyen szó gyöngyös vagy épp kristályos verzióról. Ha nem homokos parton lesz az esküvő, akkor maradhatunk a jól bevált magassarkúnál.


A menyasszonyi csokor legyen változatos - ha trópusi virágokra gondoltunk, akkor legyen szép színes, sok rózsaszínnel, ha pedig inkább visszafogottabb színekre vágyunk, akkor legyen benne sok fehér, és egészítsük ki borostyánnal, barna ágakkal és kagylókkal, esetleg fehér gyöngyökkel.


És egy kis zene a hangulathoz:

You Might Also Like

0 megjegyzés